torsdag 29 april 2010

X-fit passet blev en riktig genomkörare

Jag och Cissi träffades på World Class Sundbyberg efter jobbet ikväll för att träna tillsammans. Det blev ett pass Core Express, som Madde instruerade. Och efter det ett pass X-fit Express med Martina.

Jag har bara tränat World Class X-fit pass två gånger tidigare, då på World Class Vasastan. Denna gång med Martina som instruktör blev en riktigt svettig genomkörare för kroppen. Men vad kul det var!

Det jobbigaste blocket enligt mig var när vi skulle hoppa upp och ner på stepbrädan, som jag hade ställt in på högsta läget, vilket gjorde denna övning till en riktigt jobbig sådan. Dessa brädhopp varvades med kombinerad knäböj och lyft med viktstång.

När vi var klara med alla blocken visade det sig att vi hade ungefär 4 minuter kvar av passet. Självklart kunde ju inte Martina låta oss gå därifrån så vi fick ett bonusblock bestående av burpees med armhävningar och tricepsarmhävningar. Efter det var jag verkligen helt slut!

Nu efter en dusch och en proteindryck börjar krafterna komma tillbaka. Jag kommer helt klart gå på detta X-fit pass fler gånger. För det var så kul! Och mer effektiv träning får man verkligen leta efter.


När jag kom hem möttes jag av denna vecka vy. Vilken underbart vacker kvällssol!

5 kommentarer:

 1. Härligt jobbat tjejen! Kul att ni kom och hälsade på och svettades lite med mig. Självklart var vi tvugna att använda alla minuter :)

  SvaraRadera
 2. Åhh underbart! Vill också!

  SvaraRadera
 3. Det var verkligen skitkul pass!

  Kram
  Cissi

  SvaraRadera
 4. Får man fråga var du bor? Du visar alltid så fina vyer med både skog och vatten :)

  SvaraRadera
 5. Jag bor i Järfälla och vår lägenhet ligger precis vid sjön och skogen.

  SvaraRadera