onsdag 19 maj 2010

Aerobics och core med två av mina kollegor på lunchen

Idag på lunchen var jag i danslokalen, som mitt företag hyr varannan vecka för att jag ska kunna hålla träningspass för mina kollegor där. Idag var det bara jag och två av mina kollegor som tränade; Rita och Thomas A. Vi inledde med en halvtimme aerobics och sedan en halvtimme coreträning.

Rita är van vid att träna aerobics så hon hängde med bra i koreografin. Thomas A hade aldrig tränat aerobics tidigare enligt honom själv. Men det kunde man inte tro för han hängde med väldigt bra med stegen han med. Jag körde nästan samma koreografi som jag brukar instruera på tisdag morgnarna på World Class Sundbyberg, men bytte ut några steg bara. Se mina senaste koreografier här.

Corepasset gick också bra. Jag har kört samma corepass i ungefär 3 månader nu, men övningarna är fortfarande extremt jobbiga. Idag blev jag extra svettig och helt slut i magmuskulaturen av någon anledning. Men det var en skön känsla! Och jag märkte på Rita och Thomas att de kände likadant för de var helt utpumpade när vi var klara med passen.

Efter träningen blev det en snabb dusch, sedan tillbaka till kontoret för en snabb lunch på den soliga terassen och därefter en eftermiddag med jobb.

Träningen på lunchen gav mig helt klart en massa härlig energi till eftermiddagen!

Bilden föreställer mig direkt efter träningen i mina nya shorts.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar