tisdag 25 maj 2010

Blöt promenad och aerobicsträning

I morse regnade det ganska rejält när jag begav mig ut på min morgonpromenad. Jag klädde på mig skärmkeps och regnjacka för att skydda mig mot regnet. Efter ungefär en kvarts promenad slutade det regna och jag kunde fälla mer regnhuvan.Jag gick en timmes promenad genom ett friskt och morgonfräscht Sundbyberg. Träden var ännu grönare och finare än vanligt efter nattens regn. Det luktade underbart gott från blommor, träd och gräs.

Promenaden slutade vid World Class där jag sedan instruerade min sedvanliga Aerobics Express klass, som vanligt på tisdag mornar. Dessvärre var detta sista morgonklassen på en tisdag på ett tag för från och med nästa vecka börjar sommar-schemat och då kommer denna klass inte ligga kvar.

Det har varit riktigt kul att instruera denna aerobicsklass under våren. Det är ett anral stamkunder, som kommer på denna tidiga morgonklass så gott som varje tisdag. Och de har verkligen förgyllt min vår med sin energi och vilja att träna hårt. Sådant smittar av sig så att jag har fått ännu mer energi av det!

Nu blir det till att träna andra klasser eller träningsformer på tisdagarna under sommaren, vilket inte kommer bli ett problem för mig då jag sällan har svårt för att komma på vad jag vill träna. Det finns ju så mycket roligt man kan träna, och speciellt nu på sommaren!

1 kommentar: