tisdag 25 maj 2010

Brukar du äta/dricka kosttillskott? - Ny undersökning på bloggen

Igår skrev jag om den sajt, som jag tycker är bäst när det kommer till att köpa proteinpulver och andra kosttillskott: Fitnessbutiken.se. Där finns det bra priser och erbjudanden på olika typer av kosttillskott och även träningskläder.

Jag har just publicerat en undersökning här på bloggen då jag vill veta om ni brukar köpa kosttillskott ibland. Kolla in undersökningen i högerkolumnen och klicka i ditt/dina svar på frågan: Brukar du äta/dricka kosttillskott?

Jag brukar dricka proteindrycker regelbundet, men det är också det enda kosttillskottet jag tar. Hur gör du? Äter eller dricker du kosttillskott regelbundet, och i så fall vilket eller vilka?

2 kommentarer:

  1. sv: det var gott :) kan rekommenderas :)
    du får sova så gott och ha en fortsatt bra vecka! kram

    SvaraRadera
  2. Jag föredrar att äta så mycket "vanlig" mat som möjligt men det händer att jag fyller på med en proteinshake/bar efter träningen om jag inte har med mig något annat eller det dröjer tills nästa måltid :) isf köpet jag något på gymmet, eller blandar av det Whey80 som jag har i skåpet :)

    SvaraRadera