söndag 16 maj 2010

Det tog lång tid att ta sig hem från Aten, men vad bra vi har haft det i helgen!

Idag åkte vi hem från Aten. Vi lämnade hotellet strax efter 9.00 i morse och jag kom hem för en stund sedan, vid 19 på kvällen. Vi fick spendera nästan fyra timmar extra i flygplanet och på flygplatsen i Aten för att de var tvungna att laga ett skrapmärke på en av dörrarna innan planet kunde avgå. Nu är det riktigt skönt att vara hemma kan jag säga.


Vi började dagen med att njuta av den goda hotellfrukosten. Jag njöt som vanligt att kokt ägg, bröd. frukt och kaffe.

Jag på flygplatsen, fortfarande lyckligt ovetandes om den kommande förseningen.

På flygplatsen gick det snabbt att checka in och komma till gaten. Problemet började först när vi satt på planet och egentligen skulle lyfta. Det var då de insåg att de behövde kontrollera skrapmärket på planet, som hade tillkommit av trappan de hade haft upp till dörren. Detta gjorde alltså att vi blev nästan fyra timmar försenade.Vi köpte lunch på flygplatsen då vi inte skulle få någon mat på planet. Vi köpte sallad av en glad grekisk kvinna. Man kunde själv välja vad man ville ha sin sallad. Mycket smart!

Min sallad vart god och bestod av sallad, kyckling, bönor och körsbärstomater.

Jag och Marie på bussen på väg tillbaka till flyget andra gången. En stund senare kunde flyget avgå.

Det har varit en lång resdag. Men jag är väldigt nöjd med denna resa och denna helg. Vi hann med allt vi ville: Akropolis, promenader i stan, god mat, sol, bad och träning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar