torsdag 6 maj 2010

Energiboost x 3 på lunchen

Jag tog en rask, kort promenad i det underbara solskenet på lunchen = Energiboost nummer 1
Jag träffade min kompis Evelina över en lunch = Energiboost nummer 2
Jag åt en matig och mycket god smörgås till lunch = Energiboost nummer 3

Jag brukar sällan äta vegetariska alternativ, ej heller så ofta mozarellaost. Men denna gång blev det så. Smörgåsen jag åt var gjord av grovt bröd, örtmarinerad mozarella och tomat. Mums, den var riktigt god!

4 kommentarer:

 1. Ser mumsigt ut. Tycker du inte om mozzarella eller varf ör äter du inte det ofta? Hur sällan blir det då?

  SvaraRadera
 2. Ja, underbar boost var det!

  Cathrine; Jag är egentligen inte så förtjust i mozarella överhuvudtaget och har inte ätit det på säkert ett par-tre år. Tycker att det är ganska smaklöst. Men det var riktigt gott idag i och med att den var marinerad i en örtmarinad.

  SvaraRadera
 3. Åh du den såg god ut!

  Och vilka härliga energikickar!

  SvaraRadera