torsdag 27 maj 2010

Härlig promenad och styrketräning med boxinginslag

Det blev en skön, om än ganska kylig, promenad på 55 minuter i morse. Efter det försvann jag ner i gymmet vi har i källaren på jobbet och körde där ett timmes långt styrketräningspass. Det blev träning för rygg, axlar och biceps idag. Jag körde fem övningar för rygg, tre övningar för axlar och två övningar för biceps.

Mellan varje övning körde jag en omgång med 24 slag mot boxingsäcken. Det är perfekt att varva styrketräning med lite pulshöjande övningar, tycker jag. Att boxa mot säcken ger dessutom bra träning för axlarna så de fick sig en extra omgång idag.

Nu är jag nöjd och skönt trött i kroppen efter morgonens pass. Jag äter min frukost (lättfil, frukt, hemmagjord müsli) och ska precis börja jobba.

Ha en härlig torsdag alla!

1 kommentar:

  1. Låter som en skönt pass. Bra med en boxsäck att slå på också för lite puls.

    SvaraRadera