onsdag 19 maj 2010

Härlig start med morgonpromenaden

Jag brukar nästan alltid förlägga min träning på morgonen eftersom jag är som piggast då och vill kunna ha kvällen fri till annat. Men idag blir det inte så utan istället kommer jag träna på lunchen. Jag kommer nämligen instruera aerobics och core för mina kollegor.

Som vanligt startade jag i alla fall denna dag med en promenad genom stan. Det blev en 60 minuters lång powerwalk där jag fick njuta av vackra träd och blommor, som har slagit ut.

Precis utanför mitt kontor ligger Humlegården, som nu är som allra vackrast med alla träd, blommor och det gröna gräset.

Nu när det är vår eller snarare försommar, skulle jag kunna promenera utomhus i stort sett hur länge som helst. Det är ju så vackert överallt och det doftar så gott! Men plikten kallar och jag är tvungen att spendera min arbetsdag inomhus då jag jobbar på kontor. Jag håller tummarna för att vädret kommer vara fint i helgen för då tänker jag vara utomhus och njuta!

2 kommentarer:

  1. Vad jobbar du med på ditt kontor? (har försökt forska lite i din blogg men hittar inget om det..?)
    Superfint träd! Älska grönt! :D

    SvaraRadera
  2. Hej Lisa,
    Jag jobbar som gruppchef på ett IT-företag, som gör webguider.

    SvaraRadera