lördag 15 maj 2010

Härlig start på dagen med joggingtur

Jag gav mig ut tidigt på morgonen till den park, som ligger precis intill vårt hotell. Där sprang jag en runda. Det var så skönt att börja dagen med en löparrunda. Parken vid vårt hotell är riktigt mysig och lummig. Där kan man springa eller gå fritt utan att behöva bekymra sig för avgaser eller biltrafik.

Det blev en löparrunda på nästan en timme. För att vara exakt tog löparturen 50 minuter och 49 sekunder. Om man lägger till uppvärmningen och stretchen blev den totala tiden för träningspasset 60 minuter.

Jag älskar att börja dagen med motion och även nu när jag har minisemester tycker jag att det är skönt att börja dagen så. Bättre sätt att börja dagen på finns knappt.


Bilder från parken i morse. Jag klarade mig från regn och det var till och med soligt en stund under löparluren.

Nu efter joggingturen och en dusch är jag rejält hungrig så det ska sitta fint med frukostbuffé tillsammans med tjejkompisarna. Sedan ska vi ut på stan för att se mera av Aten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar