tisdag 25 maj 2010

Inspirationskväll på Löplabbet den 3:e juni

Emilie Emliscious har tillsammans med Träningsbloggträffen på Facebook och Terese Alvén tagit initiativet och bjudit in till en inspirationskväll på Löplabbet. Datumet är torsdagen den 3:e juni och det kommer bli en kväll fylld med löptips, coaching, möjlighet att testa sina löpsteg på löpbandet och mingel med andra löparintresserade.

Så här ser schemat ut för kvällen:
18.45- 19.10: Mingel, tävling
19.10- 19.40: Löplabbet hälsar välkommen, kort om löpskolning, utrustning, varierad träning, målbilder och personliga drivkrafter
19.40- 20.30: Individuell coaching med möjlighet att testa sitt löpsteg på löpbandet, shopping till rabatterade priser

20.30- Möjlighet att springa ett lättare pass inkl löpskolning, under ledning av Daniel Lundgren.
Inspirationskväll hos Löplabbet – Ingen springer som du! - Mingla, lyssna till nyttiga löpartips och få individuell coaching

Jag tycker att det låter som en kanonkväll, men dessvärre kan jag inte gå då jag kommer ha middag för ett gäng vänner den kvällen. Synd. Men för er andra som är intresserade är mitt tips att gå in på inbjudningen på Facebook för att anmäla er omgående. Eftersom Löplabbet har begränsat med plaster i butiken är det först till kvarn som gäller.

1 kommentar:

  1. Låter jättebra ju! =) Blir ännu en gång arg för att jag bor i "fel" stad =( Hoppas att de som kan gå får en kanonkväll!

    SvaraRadera