måndag 10 maj 2010

Kickstart med promenad och joggingtur

Jag har kickstartat min dag och min vecka med 60 minuters rask promenad och 53 minuters löpning. Jag var riktigt seg och trött i benen, framförallt lårmusklerna, när jag satte igång med promenerandet i morse. Detta kommer säkerligen från det nya booty-passet jag körde i lördags. Jag kände ingenting av det igår, men idag satte alltså träningsverken in efter det passet.

Jag lyckades med att promenera raskt ändå, men löpningen fick jag köra lite lugnare. Jag tog min löparrunda på Djurgården. Det var mulet och renget hängde i luften, men det blev ändå en skön löparrunda. Jag gillar egentligen inte att hålla igen på takten, men jag kände att jag var tvungen att göra det idag.

Rundan jag sprang var från Humlegården till Djurgården, lilla rundan runt Djurgårdsbrunnskanalen plus en bit till, och sedan tillbaka till Humlegården. Normalt sett brukar jag springa denna runda på strax över 50 minuter. Men idag tog den nästan 53 minuter, eller 52.59.1 minuter för att vara exakt.Jag är nöjd ändå för det viktigaste var att jag höll igång hela tiden. Och det gjorde jag. Och så här efter att ha gått 60 minuter i rask takt och sprungit i 53 minuter känner jag mig nöjd och glad i kroppen. Jag har kickstartat min vecka!

1 kommentar:

  1. Verkligen en stor kickstart. Själv har jag bara mediterat och yogat en stund. Inte alls lagt ner så där mycket tid på träningen idag

    SvaraRadera