lördag 22 maj 2010

Med hopp om sol och värme efter träningen idag

Det är fortfarande ganska tidigt på morgonen. Det är lördag och än så länge ganska lugnt. När jag tittar ut över sjön och den vy vi har utanför lägenheten så ser jag en blå, nästan molnfri himmel och ett lugnt och stilla vatten. Det ser ut att kunna bli en riktigt fin dag i maj.

Väderprognosen utlovar runt 23 grader idag och sol, om än med lite moln på himlen. Jag ser fram emot att få spendera denna lediga lördag utomhus i solen.

Först ska jag iväg till World Class Solna och instruera Booty Express och Core Express. När jag är klar med träningen hoppas jag att solen har hunnit värma upp luften tillräckligt för att jag ska kunna vara utomhus och sola mig.

Det har varit soligt och varmt hela veckan, men eftersom jag har jobbat har jag inte kunnat njuta av det så mycket som jag skulle velat. Idag kan jag passa på så nu hoppas jag verkligen att väderprognosen för idag har rätt. Jag gick upp extra tidigt i morse för att hinna städa (min man är bortrest denna helg så det ligger på mitt ansvar att ta hand om veckostädningen här hemma) och göra andra inomhussysslor. Nu vet jag att direkt efter jag är klar med träningen kommer jag kunna vara utomhus resten av dagen. Vilken underbar känsla!

Ha en härlig lördag, oavsett om ni ska springa Göteborgsvarvet, träna med Friskis&Svettis på Träningens Dag eller göra någonting annat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar