onsdag 26 maj 2010

Mellanmålssallad - ett bra och nyttigt mellanmål från Pressbyrån

Jag har just ätit mellanmål och är mätt och glad. Idag blev det ett nytt mellanmål, som Pressbyrån precis har börjat sälja: Mellanmålssallad. När jag var inne på Pressbyrån idag hittade jag två olika varianter av denna sallad att välja på. En men bulgur, fetaost och oliver och en med kyckling, tomat och paprika.

Jag valde varianten med kyckling. Den var helt ok smakmässigt även om den inte smakade så mycket. Om man tycker om kyckling så gillar säkert denna variant, men man ska inte tro att den är speciellt kryddstark.

Jag gillar verkligen att Pressbyrån har börjat sälja mellanmål som är nyttiga och samtidigt enkla att äta när man är på språng. Denna mellanmålssallad ligger i en behändig förpackning och man får den tillsammans med en gaffel så att man enkelt ska kunna äta den även om man inte har tillgång till ett kök.

Om man är bara lite hungrig och behöver få i sig något snabbt och enkelt så är denna sallad ett bra val. Däremot kan jag tycke att 30 kronor för den är lite i dyraste laget...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar