tisdag 18 maj 2010

Missa inte Sverige Springer ikväll

Det har skett några veckor i rad att jag har missat programmet Sverige Springer när det har sänts på TV4Sport. Jag har tagit igen detta genom att se programmen på TV4Play i efterhand. Men ikväll tänker jag inte missa programmet när det sänds på TV.

Klockan 21.30 (om 20 minuter) är det dags för program nummer 7 på TV4 Sport. Idag kommer programmet sändas från Umeå, vi kommer bland annat få tips om intervallträning och se en intervju med Hanna Ljungberg. Läs mer om program nummer 7 i serien Sverige Springer här.

Några program tillbaka i tiden var ett reportage om bloggjoggarna med i Sverige Springer, med Maraton-Petra med i spetsen.

Jag tycker om denna programserie då den ger bra löparinspiration och idéer och tips för löpningen. Mitt favoritprogram var för några veckor sedan när det handlade om bloggjoggarna.

Missa inte Sverige Springer ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar