tisdag 4 maj 2010

Några nya steg på aerobicspasset

Igår tränade jag in några nya steg till aerobicspasset, som jag alltid håller på tisdag morgnar. I morse testade jag de nya stegen på gruppen som kom till passet. Det var många som kom på passet i morse och alla körde järnet från första stund. De verkade gilla de nya stegen. Jag hade inte förändrat passet alltför mycket då man inte hinner ta ut sig ordentligt under de 30 minuters långa passet om det är för mycket nytt.

Här får ni nu se videoklipp med både den äldre stegkombinationen, som jag har kört några veckor, och den nya stegkombinationen, som jag alltså testade för första gången idag. Filmerna spelade jag in igår när jag övade inför dagens aerobicsklass.


Mitt gamla Aerobicspass:Mitt nya Aerobicspass:


2 kommentarer:

  1. Tack för inspirationen! Blir alltid helt nollad när jag sitter med block och penna, redo att försöka skriva ner lite nya kombinationer till mina pass.

    SvaraRadera