torsdag 27 maj 2010

Nedräkning till Vårruset - sex dagar kvar

Om sex dagar kommer jag stå på startlinjen för att springa Vårruset. Det är på onsdag nästa vecka som jag och ett gäng tjejer från jobbet kommer springa, lunka, jogga, gå eller på annat sätt ta oss runt de fem kilometerna som detta lopp består av.

Jag kommer definitivt springa och antagligen startar jag i den första gruppen, som förväntas springa snabbast. Förra året startade jag i nästsnabbaste gruppen och det ångrar jag då alltför många i den gruppen sprang mycket långsammare än jag gjorde. Jag vill kunna springa i den takt jag har tänkt mig, utan att bli hindrad av långsammare löpare!

Det ska bli kul att springa Vårruset även om jag inte tar det jätte seriöst utan mer ser det som ett trevligt tillfälle att umgås med mina arbetskamrater samtidigt som man får uppleva träningsglädje tillsammans. Jag har tränat de senaste veckorna enligt mitt inför-Vårruset-träningsupplägg och känner mig nöjd med de tider jag har presterat på 5 kilometer där den bästa tiden är 23,20 minuter. Mitt mål på onsdag är att få en bättre tid än när jag sprang för ett år sedan. Det borde jag klara!

Nu vet jag att mitt startnummer är 42648. Kommer någon av er springa på onsdag? Vilket startnummer har du?

3 kommentarer:

 1. Ne, men jag kommer jobba. :D Första upplärningsdagen. Skoj!

  SvaraRadera
 2. Jag kommer att springa, men vet inte vad jag har för nummer för jag har inte fått hem nummerlappen än :-/ Jag kanske måste kolla upp det, tack för påminnelsen :-)

  SvaraRadera
 3. Synd att du inte ska springa, Caroline. Men stort lycka till på din första jobbdag!

  Kul att du ska springa, Russin! Hoppas att vi ses där!

  SvaraRadera