tisdagen den 11:e maj 2010

Powerwalk, aerobics och booty

När jag gick min promenad på en timme i morse var jag inte på något jätte bra humör. Eftersom jag går mina morgonpromenader själv brukar de alltid vara en stund då jag har tid att tänka, reflektera och planera. Allt som oftast är jag fylld av positiva tankar, men inte denna morgon. Även fast vädret var underbart soligt, luften frisk och jag var pigg i benen så var inte insidan på topp.

Jag inser att det är fullt naturligt att det är så ibland. Allt i livet kan inte gå på räls och man möts ibland av motgångar, som man måste ta sig igenom.

När jag klev in i aerobicssalen på World Class Sundbyberg för att instruera Aerobics Express förbyttes mitt dystra humör genast. Deltagarna på klassen, musiken och rörelserna gjorde mig på bra humör igen. Det är underbart att träningen kan få en att må så bra, både kroppsligt och själsligt!

Efter min halvtimmes aerobicsklass stannade jag kvar i salen och tränade igenom det senaste Booty Express passet. Jag kan säga så mycket att jag var helt slut konditionsmässigt efter morgonens träning. Och mina lår- och sätesmuskler har definitivt fått sig en rejäl omgång idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar