lördag 22 maj 2010

Soligt efter Booty och Core

Precis som jag hoppades och trodde i morse ser det ut att bli en solig och varm dag idag. Jag har just instruerat Booty Express och Core Express på World Class Solna och njuter nu av att få tillbringa resten av dagen i detta underbara, varma och soliga väder.

Jag är glad att solen skiner och att det kom en hel del deltagare på passen. Idag känner jag mig somrigt klädd i klänning och sneakers.

Jag trodde inte att det skulle komma så många deltagare på passen denna förmiddag eftersom solen började skina tidigt i morse redan och många säkert vill spendera hela sin dag utomhus. Då jag vikarierade idag för dessa pass visste jag inte exakt hur många som brukar komma på dem. Men det visade sig att det fanns en hel del som var intresserade av att inleda sin lördag genom att svettas en timme inomhus först.

Alla var vana booty- och coreutövare och höll väldigt bra teknik hela passen igenom. Jag behövde främst fokusera på att pressa dem att ta ut sig ytterligare lite till.

Vad skönt det känns nu! Jag är skönt trött i kroppen efter en timmes tuff träning och jag får nu sola mig resten av dagen och njuta av att vara utomhus och ledig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar