söndag 2 maj 2010

Träningsupplägg vecka 18

Nästa vecka blir en ganska normal träningsvecka för min del. Jag kommer instruera pass både tisdag morgon, tisdag kväll och onsdag lunch. Förutom det ser jag fram emot styrketräningen på torsdag och fredag då jag planerar att träna med riktigt tunga vikter och köra musten ur musklerna. På lördag ska jag gå på utbildning för de nya Booty- och Corekvartalerna.

Träningsupplägg vecka 18:
Måndag: Promenad innan frukost 55 minuter + Aerobics 60 minuter
Tisdag: Promenad innan frukost 60 minuter + Aerobics Express (jag instruerar) + Core Express (jag instruerar)
Onsdag: Promenad innan frukost 60 minuter + Booty Express och Core Express (jag instruerar)
Torsdag: Promenad innan frukost 55 minuter + Styrketräning bröst, triceps och axlar 60 minuter
Fredag: Promenad innan frukost 55 minuter + Styrketräning rygg och biceps 60 minuter
Lördag: Booty Express + Core Express
Söndag: VILA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar