måndag 3 maj 2010

Vackra träd på min soliga promenad

Jag fick njuta av vackert väder med en starkt skinande sol under min promenad i morse. Det blev 55 minuter av ren njutning!

Nu går det verkligen snabbt för våren. Det har kommit riktigt mycket gröna blad på träden och några av de körsbärsträd som jag passerar under min promenadsträcka till jobbet har börjar få blommor. Snart får vi njuta av rosa körsbärsblommor på träden! Jag säger det igen; detta är verkligen den bästa tiden på året!

2 kommentarer:

  1. Härligt väder ute idag igen!

    SvaraRadera
  2. Ja nu märks det verkligen att våren är här :) Men det går snabbt, det gäller att hålla ögonen öppna, så man hinner njuta ordentligt av det, för det blir grönare och grönare för varje dag tycker jag.
    Älskar körsbärsblommor!

    SvaraRadera