torsdag 10 juni 2010

Adidasinspiration och fotboll på promenaden

Jag gick förbi Adidas Concept Store på Kungsgatan i morse på min promenad genom stan. Där blev jag inspirerad av snygga Adidas sneakers i skyltfönstret.

Det finns så många snygga sneakers att jag har svårt för att bestämma mig för vilka jag skulle köpa. Inte för att jag ens behöver köpa några sneakers alls, men det är svårt att låta bli när det finns så många snygga ute på marknaden.


Eftersom jag älskar rosa så blev jag extra förtjust i de knallrosa skorna längst ner i mitten av skyltfönstret. Extra coolt är det med skosnören i olika färger!

I ett av Adidas andra skyltfönster hade de fotbollsskor och fotbollar. För imorgon börjar Fotbolls-VM. Även fast Sverige inte är med denna gång så tycker jag att det ska bli kul att kolla på matcherna under den kommande månaden. Jag har dock inte bestämt mig ännu för vilket lag jag ska heja på. Kanske Tyskland?

Ska du kolla på Fotbolls-VM och vilket lag hejar du på? Imorgon börjar det!

1 kommentar:

  1. Jag hejar på Tyskland nu när Sverige inte är med. Har mitt ursprung i Tyskland. Men jag kan även tänka mig att heja på Danmark, på deras matcher.

    SvaraRadera