tisdag 15 juni 2010

Bra träningspass får mig på bra humör

Träningen i morse var en fröjd att utföra. Det gick bra, det var roligt och det var jobbigt. Precis som det ska vara. Jag älskar den känslan! Det är skönt att känna att man orkar ta i och att man blir riktigt trött. Både promenaden, spinningpasset och den egna konditionsträningen på ellipsmaskinen på gymmet gick i snabbt tempo och utfördes med mycket energi.

Träningen igår var inte alls uppe på samma härliga nivå. Då hade jag en sådan där dag som man har ibland, när det känns motigt, och det gick ut över träningen. Jag hade inte alls den energi och lust till träning som jag normalt sett brukar. Jag körde på ändå och tränade det jag skulle, men gjorde det utan glädje och energi.

En bild på min skosamling på jobbet - När man tränar mycket, tar långa promenader till och från jobbet och vill ha lite finare skor på kontoret behöver man ha en del skor att välja på.

Nu är jag tacksam och glad över att dagens träning blev så bra som den blev. Den dipp jag hade igår var definitivt tillfällig, vilket känns skönt att kunna säga. Imorgon ser jag fram emot ännu en härlig och energifylld träningsdag. För det är jag säker på att den kommer bli. Bra träningspass får mig verkligen på bra humör. Så är det bara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar