fredag 25 juni 2010

Glad midsommar på er!

Planen var att vi skulle åka till Åre över midsommarhelgen och då åkt hemifrån igår kväll efter jobbet. Dessvärre fick min man reda på i sista stund att han är tvungen att jobba på midsommarafton, så vi fick ställa in Åre. Synd, för det hade varit så härligt att åka dit. Men det kommer bli trevligt att fira midsommarafton på hemmaplan också!

Jag ska nu åka över till mins föräldrar för att fira midsommar där under dagen. Ikväll kommer maken hem och då kan vi fortsätta fira tillsammans.

Jag njuter av denna lediga, soliga dag i fulla drag. Jag har inlett den på bästa sätt med härlig promenad och löpning med backintervaller i skogen. Nu kommer jag fortsätta den med god mat, sol och trevligt sällskap. Härligt!

Jag vill passa på och önska er en riktigt härlig midsommar. Glad midsommar på er!

Om ni vill läsa om mina midsommartips när det gäller kosten så hittar ni dem här.

1 kommentar: