måndag 21 juni 2010

Härlig måndagmorgon med träning

Vilken skön start på dagen och på veckan jag har fått nu! Först 5 minuters promenad och sedan styrketräning och hopprepsträning i en timme.

Jag körde träningspasset i gymmet på jobbet. Ingen annan var där, vilket det sällan brukar vara på morgonkvisten när jag kör normalt sett kör min träning. Jag kunde gå loss hur jag ville bland maskiner och vikter.

Det blev fyra övningar för bröst och tre övningar för triceps. Jag varvade detta med att hoppa hopprep. Exakt hur många minuter jag hoppade vet jag inte, men jag vet att det blev ganska många minuter. Bästa omgången var 171 hopp utan paus, vilket är en bit ifrån mitt rekord som ligger på 322 hopp utan paus. Men det blev många omgångar med över 100 hopp utan paus. Skönt att få in lite konditionsträning i styrketräningen! Nu efter träningen är jag riktigt laddad att kicka igång denna jobbvecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar