onsdag 16 juni 2010

Jag kickade igång min dag med en solig och skön powerwalk

Som vanligt startade jag min dag med en timmes lång promenad/powerwalk/gångtur, eller vad man väljer att kalla det. Idag var det nästan ännu härligare än vanligt! Jag älskar normalt sett alltid mina morgonpromenader och tycker inte att det går att starta sin dag på ett bättre sätt, men just idag älskade jag min morgonpromenad ännu lite mer än vanligt.

Solen lyste, himlen var blå, det var morgonfriskt i luften, vattnet låg spegelblankt och det var lugnt och fridfull. Kan det bli härligare? Jag mötte på några andra morgonpigga gångare, men i övrigt var det bara jag och den vackra naturen.

Att få den timmen på morgonen för sig själv är guld värt för mig. Det är då bara jag, mina raska steg och musik i öronen. Jag hinner planera och reflektera. Och jag får en stund där jag bara får njuta och leva i nuet.

Nu äter jag en god frukost och ska precis starta igång min jobbdag. Första timmen blir till att jobba hemifrån, sedan kommer jag ta mig in till kontoret. Under lunchen idag kommer jag hålla ett aerobicspass och ett corepass för de kollegor på jobbet, som är träningssugna. Hoppas att det är många som är det!

Så här såg min powerwalk-runda på 01:00:05 ut i morse:Hoppas att ni alla får en härlig onsdag!

4 kommentarer:

 1. Härlig, härlig start!

  SvaraRadera
 2. Kan inte annat än hålla med! Det är ju hur skönt som helst att börja på det där sättet! Hela dagen blir så mycket enklare.

  SvaraRadera
 3. Ser ut som en härlig rutt med mycket vatten! :) Underbart!

  SvaraRadera
 4. härlig start på dagen - jag e långt ifrån så morronpigg som du, men d e riktigt skönt de dagar man kommer upp :)

  SvaraRadera