onsdag 30 juni 2010

Jag klarade att träna booty med foten!

Idag på lunchen hade jag på agendan att instruera booty och core för mina kollegor. För några dagar sedan var jag lite osäker på hur mycket jag skulle kunna träna booty själv eftersom jag fick en infektion i foten och nu har den lindad. Men eftersom det har fungerat bra att vara i gång måndag och tisdag utan att det har gjort ont förstod jag att det skulle bra idag att träna booty.

Trots min lindade fot fick den plats bra i min ganska trånga träningssko. Jag hoppade, körde utfall och knäböj och sprang precis enligt koreografin på bootyn utan att det gjorde ont i foten alls!. Kul! Min kollega Özgür, som var den enda kollegan som dök upp, höll i gång bra han med.

Core är ju ett pass som fungerar bra att träna oavsett om man har ont i en fot eller inte. Så det körde vi igenom utan problem också. Kul att du kom och tränade med mig, Özgür! Jag blev själv lika trött och svettig som vanligt!

3 kommentarer:

 1. Skönt att foten klarade sig! :) Låter segt med fotinfektion, tur att du sökte vård för den så att den inte hinner bli värre. Du tar säkert väl hand om den så det läker snabbt! :)

  SvaraRadera
 2. Härligt att du är på banan igen! :)

  SvaraRadera
 3. Vilhelmina; Jo, jag tar hand om den och lindar in den med ny kompress och linda varje dag. Men det är underbart skönt att jag kan använda mig av foten och träna vad som helst redan!

  Anna; Ja det är sååååååååååå härligt! =)

  SvaraRadera