lördag 26 juni 2010

Jag kurerar mig med jordgubbar och C-vitaminbrus

Jag försöker äta så mycket vitaminer som möjligt nu när jag är sjuk. Än så länge har det blivit främst i form av jordgubbar och C-vitaminbrus.

Vi har mycket jordgubbar hemma eftersom vi skulle ha haft dem till efterrätt idag på den grillunch vi egentligen skulle ha haft. Eftersom jag är sjuk har vi varit tvungna att ställa in lunchen. Men det innebär desto fler jordgubbar till oss. Jag passar på att njuta så mycket jag orkar av dessa underbara bär. För jag tror starkt på att jordgubbarna, med all C-vitamin och antioxidanter som de innehåller, kan göra mig frisk.

Förutom jordgubbarna och C-vitaminbruset dricker jag vatten i mängder. Med hjälp av all vätska och alla vitaminer hoppas jag att jag kan få denna feber att försvinna.

6 kommentarer:

 1. Jordgubbar låter som den rätta medicinen :) . Krya på dig!!

  SvaraRadera
 2. Nej, men usch vad trist att bli sjuk till Midsommar! Hoppas att du känner dig bättre snart!
  Ja, jordgubbar har det ätits på här också. Köpte tre askar à 50 kr (galet...), en gick åt till tårtan och de övriga två har jag nästan ätit upp helt själv eftersom min sambo inte är jätteförtjust i frukt och bär. MEN det är ju nyttigt, och gott!

  SvaraRadera
 3. Tack för era krya-på-dig-hälsningar! Jag tror också starkt på att jordgubbar är den rätta medicinen.

  SvaraRadera
 4. Tack, Kristin! ja jag vilar så mycket jag bara orkar.

  SvaraRadera