fredag 18 juni 2010

Laddad för en start av helgen på bästa sätt

Jag ska alldeles strax lämna kontoret och bege mig till World Class Nybroplan för att träna dance aerobics. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att starta helgen på än just med ett roligt träningspass!

För en stund sedan laddade jag batterierna med lättfil, banan, kanel och några cashewnötter. Det är viktigt att äta mellanmål. Jag skulle inte klara mig utan dessa energikickar alls! Speciellt när ett hårt träningspass väntar gäller det att fylla på med bra energi innan.

Nu är jag laddad och förväntansfull inför det kommande danspasset! Som jag skrev i söndags ser jag verkligen fram emot detta danspass då jag vet att instruktören Lollo är väldigt duktig och hon tydligen ska ha ett Britney Spears tema på klassen just idag. Det tycker jag låter spännande!

Det som är mindre spännande just nu är att regnet fullkomligt öser ner utanför. Det är visserligen ingen lång sträcka att gå till gymmet och jag har paraply, men jag misstänker att jag kommer bli väldigt blöt ändå innan jag är framme. Då blir det skönt att svettas istället under träningen!

2 kommentarer:

  1. Det regner i ditt naboland også, men etter regn kommer sol! God trening!

    SvaraRadera