lördag 5 juni 2010

Lagat vann Stockholm Marathon 2010

För några timmar sedan stod det klart att det var den 29-åriga kenyanen Joseph Lagat, som vann Stockholm Marathon 2010. Han sprang de 42 kilometerna på 2 timmar, 12 minuter och 48 sekunder, vilket är den fjärde bästa tiden någonsin i Stockholm Marathons historia. Bra jobbat, säger jag!

På damsidan var det en svenska som vann: Isabellah Andersson med tiden 2,31,35. Kul att en svenska tog hem vinsten för damerna!

För egen del undrar jag om jag någonsin kommer springa ett så pass långt lopp som ett maraton. Kanske att jag till slut inte kan motstå, bara för att se hur mycket jag klarar av. Men om jag gör det ska jag se till att vara väl förberedd och ha tränat länge inför det. För om jag väl deltar vill jag se till att göra det med bar förutsättningar.

Bästa tjejen Isabellah Johansson springer i mål.

Källa och bild på Lagat: Aftonbladet.se

2 kommentarer:

  1. Var där och tittade lite idag men honom vet jag inte om jag såg, å andra sidan var det ju ganska många kenyaner och de hade samma färger så kan ha missat någon i farten. :)

    SvaraRadera
  2. Det är helt galet att se hur täten springer - det går så jäkla snabbt!

    SvaraRadera