fredag 18 juni 2010

Min helg började på bästa möjliga sätt

Jag har just varit på en sjukt rolig dansklass med Lollo Stapel på World Class Nybroplan. Temat var Britney Spears och det innebar att vi satte ihop en danskoreografi till hennes låt "3". Koreografin var väldigt avancerad, snygg och passade grymt bra ihop med musiken.

I och med att det var en avancerad koreografi trodde jag i början av klassen att jag inte skulle bli så trött och svettig. Men fel hade jag.... Efter några nötningar på stegen så hade jag ganska bra koll på alla steg, snurrar, hopp, kickar m.m. så när vi började närma slutet av klassen var min puls riktigt hög och svetten rann ordentligt. Härligt!


Jag är svettig och glad direkt efter dansklassen.

Det var grymt skönt att avsluta arbetsdagen och inleda helgen med denna roliga och svettiga dansklass! Synd att det var sista gången innan sommaren som Lollo håller denna dansklass på fredag kvällarna... Det var första gången jag var på detta pass och eftersom det var så kul vill jag naturligtvis ha mer! Jag får vänta ända till hösten innan jag får dansa loss nästa gång för henne. Tur att det finns andra roliga dans- och aerobicsklasser att gå på. För det är verkligen kul att gå på dansanta aerobicsklasser för duktiga instruktörer. Jag blir så inspirerad och vill bara ha mer!

I natt kommer jag drömma om "one two three, everbody's with me...." o.s.v. för den låten spelades av naturliga skäl typ 50 gånger eftersom det var till den låten vi dansade ihop en koreografi.

5 kommentarer:

 1. Åhh vad roligt! Jag har svårt för pass med mycket koordination, men när man väl klarar det är det så kul. Det är en helt annan rörelseglädje än i t.ex. Pump.

  Hoppas helgen fortsätter lika bra! :)

  SvaraRadera
 2. Låter som min upptäckt av SATS Crosstrainingpass i tisdags..det sista passet av 6..Tyyypiskt! Men man får väl roa sig själv med lite inspiration från dessa guldkorn i sommar!

  SvaraRadera
 3. Anna: Så bra som du var på afron vi körde på BBC:n så tror jag säkert att du klarar alla koreografier galant! Själv är jag helt frälst i riktigt bra dansaerobics-pass. Det är verkligen rörelseglädje det!

  Katten: Det är helt sant att man kan använda sig av inspirationen istället. Så jag får väl gå loss med lite Britney Spears dans redan ikväll kanske?!!

  SvaraRadera
 4. Bra start på helgen! Och det bara lyser härlig träningsenergi om dig.

  SvaraRadera
 5. Låter otroligt roligt! Tyvärr är koreografi inte min starka sida så jag hade nog aldrig hängt med men jag önskar jag hade kunnat :)

  SvaraRadera