fredag 4 juni 2010

Mycket bootyträning och så core

Jag gick genom en stan i morse. Det var extra öde idag på morgonen av någon anledning. Kanske många tog lite sovmorgon denna fredag? Jag tycker att det är ganska mysigt att gå genom stan när det är tyst och öde och den inte har vaknat riktigt ännu!

Östermalmstorg ligger öde tidigt på morgonen.

Efter en timme var jag framme vid gruppträningslokalen, som vi hyr varannan vecka för jobbets räkning. Jag hade fått nyckeln igår så jag kunde låsa upp och gå in själv. Jag kom dit i god tid innan det var dags för mig att instruera booty och core för mina kollegor. Jag kände att jag behövde träna igenom senaste bootypasset först då jag inte har instruerat det ännu. Jag körde igenom det halvtimmes långa passet och försökte memorera alla stegkombinationer.


Jag tränar igenom Booty-passet innan det är dags för att instruera det.

Strax innan halv åtta kom min kollega Johanna och det visade sig vara den enda kollegan som dök upp. Johanna fick med andra ord en privatlektion i Booty Express och Core Express. Det var kul att instruera Johanna då hon är väldigt duktig och håller en bra teknik i övningarna.

Vi körde på under en timme med booty och core, sedan en rask promenad tillbaka till jobbet och dusch där.

Nu har jag en jobbdag framför mig och är skönt trött efter träningen. Synd bara att det inte var så många kollegor som dök upp på träningspassen...

1 kommentar:

  1. Det är verkligen underbart att promenera genom staden innan den har vaknat. Det är så fridfullt och lungt..

    SvaraRadera