torsdag 24 juni 2010

Promenad i shorts och styrketräning

Jag gick en skön promenad denna morgon. fastän jag lämnade hemmet redan klockan 05.10 så frös jag inte trots att jag bara hade shorts på mig. Det är sommar det när man kan gå i shorts och linne i tidig morgon och på sen kväll!Efter 55 minuters shortspromenad var jag framme på kontoret där jag tränade styrketräning i källaren.

Styrketräningspasset pågick i 65 minuter och jag körde övningar för rygg, axlar och biceps. det blev totalt 11 olika övningar och en skön blandning av axelpress, rodd på olika sätt, bicepscurls i olika varianter, hantelflies, armhävningar och lite andra övningar.

Nu har jag styrketränat igenom kroppens största muskelgrupper klart för denna vecka. Imorgon kommer min träning vara främst konditionsträning och bestå av powerwalk och backintervaller i skogen. Härligt!

5 kommentarer:

 1. Jag imponeras av att du får in så mycket träningen på morgonen, wow!

  SvaraRadera
 2. Härligt att kunna träna på jobbet! :-)

  Är det svalt nere i källaren?

  Ha en härlig midsommar!

  SvaraRadera
 3. Hannas mamma laddar: Jag är morgonmänniska och får därför lätt in mycket träning på morgonen. Det är då jag är som piggast!

  Petra: Ja det är perfekt att träna på jobbet. Man vinner en del tid på det! Och svalt och skönt är det där. Ha en underbar midsommar du med!

  SvaraRadera
 4. Visst är det underbart med värmen! :)

  Gillar dina träningspass. Verkligen i min smak..

  Ha en riktigt skön midsommar!

  SvaraRadera
 5. Anna; Ha en underbar midsommar du med!!!

  SvaraRadera