onsdag 9 juni 2010

Solig träningsmorgon med gång och jogg

Jag hade glädjen att få gå min morgonpromenad i strålande morgonsol. Det var härligt att gå genom stan och se hur solen lyset upp på träd och hus. 55 minuter senare var jag framme på kontoret, lämpade av min packning och gav mig ut på en löpartur.


Härlig morgonsol i Humlegården i morse.

Även min löpartur blev solig. Jag sprang bort till Djurgården, längs med Djurgårdsbrunnskanalen, till Manillaskolan och sedan tillbaka. När jag vände hade jag sprungit ganska exakt 5 kilometer så löprundan blev totalt 10 kilometer.

Efter 6,18 kilometer dog batteriet i min Iphone så RunKeeper kunde bara registrera min löptur fram tills dess. Nedan ser du hur jag sprang fram tills 6,18 kilometer. Resten av rundan var sträckan tillbaka till startpunkten.


Det var en vacker och härlig löparrunda eftersom vädret var fint, men trots detta kändes det lite tungt. Jag lyckades inte hålla något jätte snabbt tempo, utan snittade på ungefär 5:30 minuter/kilometer. Jag vet inte exakt hur snabbt eller hur länge jag sprang eftersom Runkeeper-registreringen slutade fungera efter drygt halva rundan, men jag estimerar min runda till 53:30 minuter. Detta skulle innebära en snittfart på 5:35 minuter/kilometer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar