söndag 20 juni 2010

Somrig frukost på en somrig dag

Det ser ut att kunna bli en fin och solig dag idag. Himlen är blå, solen skiner tappert och det är nästan vindstilla. Jag njuter av en god och somrig frukost, med min somriga bärfavorit som huvudingrediens.

Eftersom frukosten är dagens viktigaste måltid, enligt mig, ser jag till att ladda med det innan det är dags för dagens aktiviteter. Snart blir det en promenad med blomplockning och sedan inköp av uteväxter till vår lilla tomt.

Jag njuter av att det är sommar i luften och hoppas på att vädret håller sig till fint sommarväder idag. Hoppas ni också får en fin söndag!

4 kommentarer:

 1. Mmm vilken god frukost. Låter som en härlig dag.

  Jag njuter också av solen vid Kampementsbadet :)

  SvaraRadera
 2. Jordgubbar på mackor? Det såg gott ut - måste testas midsommarveckan till ära. Håller med om att frukosten är viktig; en bra frukost och man bäddar för en bra dag.

  SvaraRadera
 3. Anna; Vad härligt att spendera dagen vid badet!

  Kristin; Hoppas att du har haft en härlig söndag!

  Sofie; Ja testa jordgubbar på mackan. Det är väldigt gott med ost till det!

  SvaraRadera