torsdag 17 juni 2010

Träningsprofiler på kungligt bröllop på lördag

Jag har sett gästlistan till kronprinsessan Victorias och Daniel Westlings bröllop på lördag. Två av de som är bjudna på bröllopet är några av Sveriges mest kända träningsprofiler: Frida och Kent Orrgren.

Kent är VD för SATS och Frida pryder ofta omslaget på tidningen Fitness-Magazine och är allmänt känd som fitnesstjej i träningsbranschen.

En annan träningsprofil som är bjuden är Oscar Nilsson, instruktör för World Class och en populär och efterfrågad sådan över hela landet. Han kommer gå dit tillsammans med sin blivande man Peter Jöback.

Visst blir man lite avundsjuk att de får gå på detta sagolika bröllop på lördag? Men självklart unnar jag dem det. Som sagt, är den blivande prinsen en personlig tränare får man förvänta sig att vissa kändisar från träningsbranschen blir bjudna på bröllopet.

Om du vill läsa hela gästlistan till bröllopet så hittar du den här.
Källa och bild: fitness-magazine.com

2 kommentarer:

  1. Jag är faktiskt inte avundsjuk även om det vore en ära att få gå. Med andra ord coolt att bli bjuden - mindre roligt att gå enligt mig.. :)

    SvaraRadera
  2. "Han kommer gå dit tillsammans med sin blivande man Peter Jöback."

    Uhhh???? -Har jag missat något här men "han" går dit med sin blivande "man"... Helskumt.. Vem är då hans princessa och vart är princessan?

    SvaraRadera