söndag 20 juni 2010

Träningsupplägg vecka 25

Nästa vecka är det midsommarveckan, vilket innebär ledig dag på fredagen och förhoppningsvis en minisemester för vår del från fredag till söndag i Åre. Så den kommande veckan innebär alltså inte bara träning på hemmaplan. För jag tänker se till att träna som jag brukar även fast vi är ute och reser. Det blir till att ta med joggingskorna och förlägga sin träning utomhus.

För en och en halv vecka skrev jag om att löpning inte är lika roligt längre och att jag skulle ta ett par veckors paus från löpningen. Jag har nu inte sprungit på snart 12 dagar och börjar så smått känna suget på att springa komma tillbaka. Därför planerar jag nu in ett par löppass under den kommande veckan. Jag hoppas att de kommer vara lika roliga som jag tror att de kommer.

Träningsupplägg vecka 25:
Måndag: Promenad innan frukost 55 minuter + Styrketräning bröst och triceps och hopprepsträning 60 minuter
Tisdag: Promenad innan frukost 60 minuter + Booty Express och Core Express
Onsdag: Promenad innan frukost 55 minuter + Löpning 60 minuter
Torsdag: Promenad innan frukost 55 minuter + Styrketräning rygg, axlar och biceps 60 minuter
Fredag: Promenad innan frukost 60 minuter + Löpning 50-55 minuter
Lördag: VILA
Söndag: VILA

5 kommentarer:

 1. wow - du kjører hardt :) Booty og Core Express, er det pass på gymmet?

  SvaraRadera
 2. Ja normalt sett är Booty och Core gruppträningspass på gymmet, men eftersom jag är instruktör för dessa pass kör jag de ibland på egen hand emellanåt. Så imorgon kommer det bli Booty- och Coreträning på egen hand för min del.

  SvaraRadera
 3. Oj just ja, midsommar... Ingen skulle tro mig om jag sade att jag hade glömt det, vad? Men då är ju gymmet stängt ja, måste man kanske planera för! :)

  SvaraRadera
 4. Ser ut att bli en bra träningsvecka. Härligt att åka till fina Åre över midsommar!

  Vi åker till Dalarna. Det är skönt att komma iväg några dagar! :)

  SvaraRadera
 5. Vilhelmina; Du är nog den första jag har hört som inte har koll på att midsommar är på G! Det finns vissa gym som är öppne, men de flesta håller nog stängt. Men ett löppass utomhus kan man ju alltid köra, eller hur?!!

  Anna; Ja, eventuellt blir inte Åre av visar det sig nu, men kanske, kanske... Härligt för dig att åka till Dalarna!

  SvaraRadera