torsdag 8 juli 2010

Härlig kvällsträning

Min träning ikväll har bestått av Booty Express och Core Express. Det var de pass som jag instruerade på World Class Sundbyberg nu ikväll. När jag var på väg till gymmet från jobbet var jag inte direkt sugen på att gå in i träningslokalen eftersom solen sken och det var härligt högsommarvarmt i luften. Helst hade jag instruerat passen ute på en äng. Men det gick ju inte.

Det var nog en del som hade gjort så som jag hade velat göra; att träna utomhus. För på Booty-passet kom bara två deltagare. Men även fast vi var få i salen var energin hög och svetten lackade om oss några minuter in i passet.

När det var dags för Core Express anslöt det några till. Men det är tydligt att det är semestertider nu för så få som det var på passen ikväll har jag inte varit med om tidigare.

Jag svettades som en tok och njöt av det. Träningen, deltagarna och svetten gav mig energi och nu är jag pigg som en duracellkanin. Härliga träning!

Tack alla härliga träningsglada deltagare på World Class Sundbyberg för två sköna träningspass ikväll!

2 kommentarer:

  1. Skulle gjerne ha vært der jeg!..men du er litt langt unna :)

    SvaraRadera
  2. Kristin; Jag förstår att du känner att det är lite långt bort, annars är du välkommen på mina pass när som helst!

    SvaraRadera