måndag 5 juli 2010

Vapiano är min räddning i Tallinn

Här i Tallinn är det riktigt svårt att hitta bra mat. När man köper mat ute så är den ofta flottig och smaklös. Det är i alla fall min erfarenhet efter att ha spenderat ett antal dagar här i olika omgångar.

Min räddning är att restaurangen Vapiano ligger granne med lägenheten så direkt efter mitt träningspass nu ikväll gick jag in dit och köpte med mig middag upp till lägenheten.

Nu mumsar jag på en god tonfisksallad med oliver och ägg. Salladen smakar riktigt gott nu efter träningen och den är fylld med bra proteiner, som är precis vad jag behöver nu på kvällen.


Hemma i Stockholm har jag konstigt nog aldrig varit inne på Vapiano, men här i Tallinn besöker jag denna restaurang varje gång jag är här. Om man väljer en av deras sallader kan man vara säker på att man får en bra och hälsosam måltid. Jag gillar även deras plastlåda med rött lock, som jag fick med mig min mat i!

4 kommentarer:

 1. Ska bli jättekul med bröllop!

  Vi gifte oss 29 augusti förra året. Herregud vad tiden går fort :)

  SvaraRadera
 2. Den salladen såg god ut! Vapiano Stockholm prisas av de flesta, men jag måste gå emot strömmen där; tycker det är förfasligt rörigt, hög volym inne i restaurangen, men skulle man ta take away kanske det skulle funka.

  En helt annan sak: Jag har råkat ut för nästan exakt samma infektions-skavsår som dig, inte lika allvarligt så att de trodde att det kunde vara risk för blogförgiftning, men fick en 10 dagar antibiotika kur (första gången i mitt liv jag käkar antibiotika). Läskigt när så oskyldiga blåsor blir infekterade. Jag trodde att skavsåret skulle läka normalt, lade på compeed, och där inne trivdes bacillerna antagligen rätt så bra. Men tack för att su skrev tidigare om ditt infekterade sår - på nåt sätt känns det bättre att veta att ngn annan är ute för samma bekymmer.

  SvaraRadera
 3. Älskar Vapiano faktiskt, för att det är så simpelt och ändå så gott. Minus för köerna dock ;

  SvaraRadera
 4. Sofie RW; Vapiano här i Tallinn har sällan kö så jag har inte upplevt att det är rörigt eller hög volym inne i restaurangen.

  Stackare som har råkat ut för infektion i foten du också! Typiskt! De där skavsåren är inte att leka med. Hoppas att du känner dig bättre snart!

  Katten; Ja enkel mat kan vara den godaste ibland.

  SvaraRadera