tisdag 31 augusti 2010

Härlig premiär för mig och höstschemat

I morse var det dags för mig att instruera mina första klasser denna höst. Igår började höstens schema på World Class Sundbyberg, vilket innebär att jag kommer instruera varje tisdag morgon och torsdag kväll under hösten.

Jag inledde min morgon med en promenad på en timme. Inte så mycket för att jag behövde motionen, utan snarare för att jag behövde rensa skallen och tänka igenom de koreografier som jag skulle hålla senare på morgonen.

06.45 startade vi igång med ett aerobics express pass. Det var kul att se att några nya deltagare hade hittat till klassen! Efter 30 minuters hopp, studs och stegkombinationer var vi alla svettiga och hade hög puls. Jag älskar att lägga upp mina klasser med pulstoppar så att man blir riktigt andfådd emellanåt och varvar det med lite lugnare sektioner. Deltagarna verkade nöjda och glada.

Efter aerobicspasset var det dags för core express i en halvtimme för de som ville. Några stannade kvar och en ny deltagare tillkom. Jag körde den nya koreografin, som är riktigt bra och effektiv. Jag förväntar mig träningsvärk i bålen i morgon!

Sammanfattningsvis var det en bra morgon med skön träning. Nu är jag laddad inför jobbdagen som väntar!

För er som tränar på World Class: Välkomna nästa tisdag på aerobics express och core express med start 06.45. Det vore kul att se er där!

4 kommentarer:

 1. Härligt med eny terminstart! :-)
  Hur länge har du jobbat på WC? Kanske vi har varit arbetskamrater en gång i tiden utan att vi har vetat om det. *blink*
  Jobbade på WC i Linköping mellan åren 98-00 och sedan kom jag tillbaks 05-06.

  Ha en fortsatt bra dag! Kramen

  SvaraRadera
 2. Petra; tyvärr har vi nog inte varit kollegor samtidigt för jag började som instruktör på World Class under 2008.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. OMG, 06.45 är alltså SENARE PÅ MORGONEN :)! Hahaha, och jag som kliver upp vid tiobläcket... :)

  SvaraRadera
 4. Karin; jag är en morgonmänniska och har därför inga problem med att vara igång tidigt. Men jag skulle tycka att det vore jobbigt att träna sent på kvällen. Då är jag för trött för det.

  SvaraRadera