torsdag 26 augusti 2010

Jag bloggar igen - nu på ett sundare och hälsosammare sätt

Jag har nu haft ett uppehåll från min blogg i ungefär en och en halv månad. Det har varit nödvändigt och tanken var egentligen att jag inte skulle börja blogga igen. Under denna tid har jag haft tid att tänka och reflektera över vad det är med bloggandet som jag tycker om och vad det är som fick mig att välja att sluta blogga.

Jag har kommit fram till att jag tycker för mycket om att blogga för att kunna låta bli att göra det. Däremot kommer jag aldrig låta mitt bloggande ta upp så mycket tid och energi från mig som jag lät det göra tidigare. Jag kommer börja blogga igen, men jag kommer göra det på en helt annan nivå. Aldrig mer kommer jag låta bloggandet ta över för mycket. Aldrig mer kommer jag låta bloggandet bli ett stressmoment.

Jag kommer bara blogga när jag känner för det och har något att förmedla, aldrig för att jag känner att jag måste eller borde. Detta innebär att det inte kommer bli lika många inlägg som jag tidigare publicerade. Det kommer under perioder inte komma upp några inlägg alls, medan jag andra dagar kommer lägga upp ett par stycken per dag. Jag kommer helt enkelt låta lusten till att blogga få styra, och inte blogga för någon annans skull eller för att jag har satt upp ett visst krav på mig själv.

När jag skrev, som jag trodde, mitt sista inlägg för en och en halv månad sedan hade det gått för långt för mig och min blogg. Jag hade låtit den ta över för mycket, så mycket att det gick ut över mina nära och kära. Jag var tvungen att sluta blogga där och då för att få distans från bloggen och prioritera andra saker i mitt liv. Nu känner jag att jag är redo att ta upp bloggen igen, men som sagt blir det nu på en annan nivå än tidigare.

Det jag har saknat under denna en och en halv månad är att få förmedla träningsglädje och hälsotips. Jag har saknat kontakten med likasinnade och hälsointresserade något grymt mycket. Att blogga om träning och hälsa ger mig en härlig inspiration och jag hoppas att det ger en inspiration även till andra att hålla fast vid träning och leva hälsosamt. Det är på grund av detta som jag nu kommer ta upp min blogg igen. Och denna gång gör jag det på ett, som jag anser, mer hälsosamt och sunt sätt. Bloggen kommer aldrig mer bli ett stressmoment för mig. Det jag vill förmedla med bloggen är hur man kan leva hälsosamt utan att vara för extrem. Jag hoppas att ni kommer känna att det är det ni får läsa om framöver!

Jag ser med glädje fram emot att återuppta kontakten med er, träningsbloggare och hälsointresserade där ute!

Bilderna kommer från min sköna powerwalk i morse. Bästa sättet att börja dagen på (förutom all annan typ av träning), enligt mig!

12 kommentarer:

 1. Vad roligt att du är tillbaka!

  SvaraRadera
 2. Så kul att se att du är tillbaka och jag ser fram emot din "nya" blogg! :)

  SvaraRadera
 3. Kul att ha dig tillbaka! Var rädd om dig nu.

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du är tillbaka Karin! Jag har saknat dig i bloggetern...

  Du ser otroligt fräsch & söt ut på bilderna. Blogguppehållet verkar ha gjort dig gott! :)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Välkommen tillbaka! Jag har tänkt på dig mycket och undrat hur det har gått för dig... HÄRLIGT att du verkar må bra :)

  SvaraRadera
 6. Gött att ha dig tillbaka Karin :) !

  SvaraRadera
 7. Nämen vad roligt att Du hittat tillbaka! :)
  Du ser pigg och fräsch ut :)

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att du är tillbaka, hoppas du kan hålla det på en nivå så att du tycker det är roligt och et inte blir en belastning.

  SvaraRadera
 9. Hej
  Skoj att se dig tillbaka, ta hand om dig nu. Vet själv känslan av att bli beroende av något. Det är en lång väg tillbaka, kämpar själv mot en ätstörning och inspireras av din blogg
  Kramar

  SvaraRadera
 10. Välkommen tillbaka!!Va roligt!!Kram PT Sofia

  SvaraRadera
 11. You're back! Har savnet ditt blide fjes og fine innlegg! Gleder meg til å lese alt jeg har gått glipp av siden sist!

  SvaraRadera
 12. Jag sökte på Karin Axelsson i syfte att hitta bilder på den snygga tjejen i sonic syndicate... Så kommer detta; AAAARGH

  SvaraRadera