tisdag 31 augusti 2010

Jag kan inte vara med på ToppLoppet - Ska du?

Lördagen den 2:a oktober är det dags för ToppLoppet, en löparfest som arrangeras av ToppHälsa. Jag kan tyvärr inte vara med eftersom jag är bortrest den helgen. Men för dig som gillar löpning och har möjlighet att vara med tycker jag du ska ta tillfället i akt. Jag är säker på att detta kommer bli en riktigt rolig tillställning med mängder av löparglädje!

Lite info om loppet:

 • Det arrangeras av ToppHälsa - om du vill anmäla dig går du in här och gör det
 • Platsen är Hagaparken i Stockholm
 • Dagen är lördagen den 2:a oktober
 • Du får vara med på peppande uppvärmning med ToppHälsas profiler
 • Du får chansen att springa med olika kändisar (bl.a. Maria Akraka kommer springa)
 • Du kan välja mellan att springa 5 eller 10 kilometer
 • Priset är 295 kronor
 • Sista anmälningsdag är 6:e september
Ska du vara med?

3 kommentarer:

 1. Yesbox, jag ska springa! I ett av "blogglagen" dessutom, Åsa Ehrnholms, skoj :)

  SYND att du inte kan vara med... men man kan tyvärr inte hinna allt ju! :P

  SvaraRadera
 2. Åh. Tyvärr kommer jag inte kunna ta mig till Stockholm då, så jag kaninte medvärka. Får springa motsvarande sträcka i norrlands skogar och invänta den dagen då sådana trevliga lopp letar sig norrut!:D

  SvaraRadera
 3. HoHo: Vad kul att du ska springa i Åsas lag! Jag är säker på att ni kommer få en härlig dag! Nej, man kan ju tyvärr inte vara med på allt......

  Emma; Vi får hoppas att tävlingen tar sig lite längre norrut framöver!

  SvaraRadera