fredag 27 augusti 2010

Träning idag och under min semester

Jag har just tränat klart dagens pass. I morse inleddes dagen med en timmes lång powewalk ute i den sköna, friska sensommarluften. Och ungefär en timme efter frukosten satte jag igång med booty- och coreträning här hemma. Jag behöver öva in de nya koreografierna, som presenterades i helgen. Jag var inte med då eftersom jag var i Grekland på semester, så det blir till att träna in dem på egen hand här hemma med datorn, musiken och pdf'erna till hjälp.

Just booty- och coreträning har det inte blivit mycket av för mig under min semester de senaste fyra veckorna. Så nu efter jag har kört dessa pass känner jag mig skönt trött i ben, mage och rygg. Nästa vecka kör jag igång och instruerar dessa pass på World Class Sundbyberg.

Jag har överhuvudtaget tränat mindre än jag brukar under min semester. Detta har varit ett medvetet val från min sida då jag kände att min kropp behövde ett viloperiod. Jag har inte vilat från träning helt dock. Under vår första semestervecka när vi var i Tofta på Gotland blev det en hel del promenader längs med havet. När vi var två veckor på Korfu i Grekland varvade jag morgonpromenader med morgon löpning och simning i poolen. Så rört på mig det har jag, men det har inte skett med samma kontinuitet som till vardags och inte heller med riktigt samma intensitet. Det har varit semesterträning helt enkelt.

Nu kryper det i kroppen att komma igång med träningen på allvar. På måndag börjar jag jobba igen och då kommer jag även att träna på den nivå som jag är van vid. Jag har dock lovat mig själv att inte träna riktigt lika extremt som jag gjorde innan jag skrev detta inlägg. Min träningsmängd kommer hamna på ungefär fyra-fem pass i veckan och ibland lite mer. Utöver edt kommer jag prioritera vardagsmotion väldigt högt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar