fredagen den 10:e september 2010

Jag jobbar och njuter på Malta

Igår vid lunchtid åkte jag och sex av mina kollegor till Malta för att jobba från kontoret vi har här torsdag till söndag. Jag är alltså på Malta nu och sitter i möten och workshops hela dagarna. Men vi har också tid att njuta av den fina ön och det den har att erbjuda.Igår kväll åt vi en god asiatisk middag på hotellrestaurangen uppe på taket. I morse startade jag dagen med simning i hotellpoolen på samma tak, nio våningar upp och med underbar utsikt över staden. Det var en härlig stund i morse att simma ensam i poolen medan solen gick upp över staden.Poolen och utsikten från i morse när jag simmade.


Malta bjuder på närmare 30 graders värme för tillfället och utsikten från både kontoret och hotellet är väldigt vacker. Så jag njuter i fulla drag!

5 kommentarer:

  1. Härligt! Och vad bra om du kan njuta samtidigt som allt jobb. Hoppas på liknande väder i Monte Carlo i slutet av nästa vecka.

    SvaraRadera
  2. Förstår att du njuter! Det verkar superhärligt där nere :)

    SvaraRadera