måndag 13 september 2010

Morgonpromenader på olika sätt

I morse när jag vaknade var jag allt annat än pigg. Sömnen har blivit lite lidande under de senaste dagarna när jag har varit på Malta. I natt blev det mindre än 5 timmars sömn då jag kom hem sent från flygresan och skulle upp skapligt tidigt för att jobba.

Jag bestämde mig för att en rask promenad på en timme på vägen till kontoret denna morgon skulle vara bästa medicinen för att väcka kroppen till liv på ett skönt sätt. Ett hårt träningspass idag hade inte varit så bra då kroppen lider av sömnbrist och inte skulle må bra av att pressas för hårt. Men en rask promenad var perfekt för mig idag. Nu, en timme senare på kontoret, är jag nöjd med mitt val att promenera. Nu känner jag mig mycket piggare än i morse när jag vaknade.

Igår gick jag min morgonpromenad i strålande solsken, med en klarblå himmel och ett blått hav som omgivning och med tunna sommarkläder på mig. Idag gick jag min morgonpromenad med ett lätt regn i luften, en genommulen himmel och med både kavaj och jacka på mig. Jag uppskattar båda sätten att promenera på, fast på olika sätt. Igår njöt jag i fulla drag av det vackra och varma vädret. Idag njuter jag av en fräsch luft, som piggar upp mig med sin friskhet.

Oavsett väder, vind och omgivning är en snabb promenad på morgonen ett perfekt sätt att väcka kroppen till liv på!

2 kommentarer:

  1. Ja, morgonträning är verkligen en bra start!

    SvaraRadera
  2. Kan verkligen göra en dag att få lite luft på morgonen! :-)

    SvaraRadera