torsdag 16 september 2010

Nyheter på kesohyllan som kompletta KESO® Mellanmål

Arla har breddat sitt sortiment av cottage cheese med dessa supersmarta KESO® Mellanmål, ett gott, mättande mellanmål laddat med nyttigheter. Förutom den naturella keson tillkommer i denna mellanmålsburk frukt, nötter och bär. Dessa är smart förpackade i locket med en plastsked. Mellanmålet finns i två olika smakkombinationer; hasselnötter, blåbär och tranbär eller cashewnötter, ananas, papaya och apelsin.

Jag välkomnar verkligen detta mellanmål eftersom det kan vara svårt att hitta bra och nyttiga mellanmålsalternativ när man är på språng. Att bara äta keso till mellanmål ger inte ett lika komplett näringsintag som när man kombinerar det med frukt, bär och nötter. KESO Mellanmål är ett bra mellanmål för alla som lever ett aktivt liv och behöver få i sig något gott och hälsosamt på ett effektivt sätt.

Nyheten KESO Mellanmål började säljas i butikerna förra veckan. Varje förpackning innehåller 125 gram cottage cheese och 25 gram nötter och frukt.

Näringsvärde KESO Mellanmål

KESO Mellanmål cashewnötter, ananas, papaya och apelsin, per 100 gram:
- Energivärde 600 kJ/140 kcal
- Protein 11 g
- Kolhydrat 12 g
- Fett 5 g

KESO Mellanmål hasselnötter, blåbär och tranbär, per 100 gram:
- Energivärde 600 kJ/140 kcal
- Protein 11 g
- Kolhydrat 10 g
- Fett 6,5 g

Vilken av KESO Mellanmål blir din favorit?

Källa: matochdrycker.se

7 kommentarer:

 1. Att döma utav innehållsförteckningen så är det definitivt kombinationen med hasselnötter, blåbär och tranbär - då samtliga tre är stora favoriter i min mun. Men jag skall inte ropa hej, cashew och apelsin är gott, men i kombination + ananas och papaya? Hm, värt att prövas på åtminstone!

  SvaraRadera
 2. mmm, me like!! väldigt smart!

  SvaraRadera
 3. Tycker om båda faktiskt! Fick smakprov efter Super Saturday här om helgen o de är verkligen goda. Perfekt att det finns att köpa om man har glömt ta med sig eget hemmagjort mellanmål. Hoppas helgen har varit skön!

  SvaraRadera
 4. Emma-Sofie: Jag är också inne på att den med hasselnötter, blåbär och tranbär låter godast. Men jag kommer absolut att prova båda sorterna!

  Malin: Visst är det smart?!!

  Fröken Fridh: Ja visst låter det gott!

  Annelie: Kul att höra att du redan har provsmakat båda två! Hoppas att du också har haft en skön helg!

  SvaraRadera
 5. seriöst, detta är det bästa som hänt mig :)

  SvaraRadera
 6. Anonym: Härligt! Håller med om att det är ett väldigt smart och sunt mellanmål!

  SvaraRadera