fredag 24 september 2010

Sneakers bytta mot högklackat

Jag brukar alltid ha olika skor på väg till och från jobbet jämfört med på jobbet. När jag går till och från jobbet vill jag kunna gå i rask takt och väljer därför gymnastikskor eller sneakers då. När jag är på kontoret vill jag känna mig mer uppklädd och väljer då pumps eller andra högklackade skor.

Ofta brukar jag dessutom låta min promenad till jobbet bli längre än vad den behöver och då är det ännu viktigare att jag har bekväma skor på mig. I morse gick jag en sådan omväg till kontoret för att jag skulle få en längre promenad än vanligt. Det blev en powerwalk på 55 minuter med mina rutiga sneakers.

Nu när jag har kommit fram till kontoret har jag bytt om till mina svarta skor med klack. Ikväll när det är dags att ta sig hem efter jobbet kommer jag sätta på mig mina sneakers igen så att min promenad blir bekvämare och jag kan hålla ett bra tempo.


Från sneakers till högklackat

5 kommentarer:

 1. Jepp. Så gör jag också. Ogiilar väldigt mycket att promenera i osköna skor men har ett jobb som mer eller mindre kräver högklackat.. Så den dealen är helt ok.

  SvaraRadera
 2. Vilken bra blogg! Hittade just hit, men ska definitivt komma in här oftare! Vilken inspiration! Tackar..!

  SvaraRadera
 3. Riktigt snygga Nikeskor! :)

  Det är jobbigt för oss träningsfreaks, att alltid ha fullproppade väskor med skor & kläder. Men det är det värt! :)

  SvaraRadera
 4. Jag släpar också runt på flera par skor så att jag kan byta! Man kan aldrig få för många skor;) Trevlig helg!!

  SvaraRadera
 5. Skitsnygga Nike :)

  Hoppas att du får en bra helg =)

  SvaraRadera