söndag 5 september 2010

SUPER SATURDAY 2011 får det bli

Igår var det SUPER SATURDAY på Globen Annexet och Hovet i Stockholm. Jag var inte anmäld, men har nu sett bilder och läst om gårdagens event på några träningsbloggar. Och jag måste säga att det ser ut att ha varit ett riktigt roligt träningsevent. Alla skriver om att SUPER SATURDAY är årets bästa träningshappening, så nästa år vill jag också vara med om detta!

För er som inte vet vad SUPER SATURDAY är så kan jag berätta att det är ett träningskonvent där man får träna för ett gäng av de stora Les Mills profilerna från Nya Zeeland. Det är en härlig blandning av träningsklasser från Les Mills utbud såsoM bodypump, bodycombat, bodyjam och bodystep. Allt detta sker tillsammans med 100-tals andra träningsglada människor med mycket roliga happenings, tävlingar och utmaningar vid sidan om klasserna.

Om du vill se härliga träningsbilder från gårdagens SUPER SATURDAY kan du till exempel kolla in Åsas blogg där hon bland annat har lagt upp härliga bodystep-bilder. SUPER SATURDAY 2011 here I come!

Bild från lesmills.com

2 kommentarer:

  1. Nästa år ska jag oxå vara med! :)

    Ska du på best of the best? :)

    SvaraRadera
  2. Cissi: Jag har inte bokat in mig, men jag är sugen!

    SvaraRadera