fredag 15 oktober 2010

En kall vinter ska inte få stoppa mig!

Jag firar min fredag med en ny och varm vinterjacka. Jag beställde den för några dagar sedan och idag levererades den till mig. Med denna varma jacka kommer inte minus- grader eller snålblåst någonsin kunna stoppa mig. Jag kommer ge mig ut oavsett väder. För det är ute som man njuter av en kall vinter bäst!

Perfekt att man genom några klick på den här sajten kan få hem en så fin jacka några dagar senare! Att jag alltid lyckas med att köpa vinterjacka i färgen svart är kanske inte lika kul. Men det är ju praktiskt med en sådan färg, även om en annan färg hade varit lite roligare.

2 kommentarer:

  1. Svart är väl en superbra färg på en dunjacka, du kommer ju i princip aldrig behöva tvätta den, och då kommer den ju att hålla längre. :-) Mörkblått funkar ju också iofs.
    Jag köpte en vit dunjacka för några år sedan, det var inte så smart eftersom den blir smutsig supersnabbt...

    SvaraRadera
  2. Ja visst vore det häftigt att springa min första mara på Island? Jag älskar det landet och tror jag skulle springa lite extra bra där. =)

    SvaraRadera