torsdag 21 oktober 2010

Ett stort gäng på booty- och coreklasserna

Jag kom tillbaka från Tallinn med ett propellerplan idag på eftermiddagen (jag är inte helt tillfreds med att flyga propellerplan kan jag säga, men det gick bra!). Jag hann bara hem för att snabbt byta om och äta ett mellanmål innan det var dags för mig att ge mig iväg till World Class Sundbyberg. Där körde jag mina sedvanliga booty- och coreklasser, som alltid på torsdagar. Jag kom i god tid så jag hann köra några övningar ute i gymmet innan första klassen började. Det blev lite bröst- och ryggträning där.

På både bootyn och coreklassen kom det riktigt många deltagare! Kul! Kan det vara för att World Class kör Get Inspired kampanjen nu kanske? Det var i vilket fall kul att se ett stort gäng på båda klasserna. På bootyn var vi bara tjejer och kvinnor. På coren var det en man. Varför är det så att det är så få killar och män på gruppträningsklasser i allmänhet?

2 kommentarer:

  1. Skulle så gjerne vært på en av dine klasser!

    Ja, hvor er mannfolka? Fraværende.

    SvaraRadera
  2. Kristin: Är det så i Norge också alltså, att det är få män på gruppträningsklasserna?

    SvaraRadera