tisdag 5 oktober 2010

Get Inspired på World Class

I morse när jag instruerade en av mina klasser; Aerobics Express, kunde man som deltagare få en stämpel i ett särskilt stämpelkort som går under kampanjen "Get Inspired". Klassen ingår nämligen i denna kampanj som World Class kör för tillfället.

Kampanjen finns på ett antal World Class anläggningar under tre veckor. Tanken är att få kunderna att testa på nya klasser på schemat och förhoppningsvis hitta nya favoriter bland träningsklasserna. Därför har vissa klasser på respektive klubb valts ut till sådana som ger en stämpel om man deltar. Om man lyckas samla ihop till tio stämplar i stämpelkortet under denna vecka och kommande två veckor får man en härlig goodie bag med produkter från Make Up Store och träningspresenter från Reebok och Les Mills.

Så ni som är World Class medlemmar; passa på och testa nya klasser under denna period. Du får bra träning, härlig inspiration och kanske till och med en nytändning till träningen! Get inspired!!!

Kampanjen gäller fram till 26:e oktober på dessa World Class klubbar: , Slussen, Vasastan, Hornsgatan, Alvik, Sundbyberg, Vällingby, Kista, Hägersten, Göteborg City och Linköping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar